KINDERBEURZEN 2016


ZOMERBEURS


Er waren
0
Betalen klanten


We hebben
0
stuks kleding verkocht


hulp gehad van
0
vrijwilligers


STICHTING OPKIKKER

Stichting Opkikker was ons goede doel van de Kinderbeurs Stramproy in april. De familie Korten heeft ons op dit idee gebracht, omdat hun zoon Wouter ambassadeur is van deze stichting. Wouter heeft op 21 mei jl. een cheque aangeboden aan deze stichting tijdens een ambassadeursdag. Dit bedrag is verdiend door onze vrijwilligers en deelnemers van Kinderbeurs Stramproy. Veel succes stichting Opkikker, met jullie mooie werk!

HET BEURSJE

Het beursje is deze keer gegaan naar een juffrouw in Weert.
Zij helpt ouders en hun kinderen die niet de financiële mogelijkheid hebben om mee te doen met activiteiten zoals KVW of een dag uitje.
Door dit beursje hebben 10 kinderen een leuk dagje uit gehad.


WINTERBEURS


Er waren
0
betalende klanten


We hebben
0
stuks kleding verkocht


Hulp gehad van
0
vrijwilligers

STICHTING  NAR-SA-RI

Stichting Narsari kreeg een bijdrage voor de kinderdagopvang in Katmandu-Nepal.
Deze stichting is opgezet door Tineke Gielis uit Weert.
Samen met haar schoonzus Wilhelmien Gielis uit Stramproy
gaan ze begin november 2016 weer naar Nepal.

Klik op de foto voor meer informatie over Stichting Narsari of op hun Facebook site Stichting Narsari.

PROJECT BOSNIË

Als eerste nogmaals bedankt voor jullie bijdrage!

We hebben veel mooie dingen kunnen doen. We hebben de kinderen bijvoorbeeld een schommel kunnen geven, waar ze super enthousiast op reageerde. Ook hebben we nieuwe kachels kunnen plaatsen zodat de mensen van deze school een warme winter krijgen. En ook wij als groep hebben een enorm mooie en leerzame week gehad. Voor meer informatie over Project Bosnië zie hun Facebook site: Project BosniëSPEELTUIN VRINSSENSTRAAT/KLEMMENSTRAAT

In oktober 2016 vond de opening plaats van het opgeknapte speeltuintje aan de Vrinssenstraat – Klemmenstraat. De ruim 20 kinderen konden niet wachten om de speeltuin te betreden, en er werd dus direct weer gevoetbald en in de mega-mooie zandbak gespeeld. Er waren heerlijke Thaise hapjes, waar de 9 nationaliteiten die meegeholpen hebben, zich aan tegoed deden. Mooi hoe de leefbaarheid in deze buurt, met zoveel eigen werkzaamheden weer gediend is. Knap staaltje burgerparticipatie!